Pionier-Motorenclub Vereniging tot instandhouding van Historische Motorrijwielen. Opgericht op 24 mei 1982 te Utrecht  Vereniging tot instandhouding van Historische Motorrijwielen. Opgericht op 24 mei 1982 te Utrecht Vereniging tot instandhouding van Historische Motorrijwielen. Opgericht op 24 mei 1982 te Utrecht
Wie zijn wij? Wij zijn enthiausiaste liefhebbers van oude, antieke en klassieke motorfietsen met de voorkeur van ouder dan het bouwjaar 1960. dat wil niet zeggen dat we nieuwere schuwen! Het restaureren en het in ere houden van dat culturele erfgoed is een nobele taak waar wij ons met veel plezier en toewijding voor inzetten. Ons ledental bestaat uit zo`n 80 leden en bestaat uit mensen van allerlei pluimage in de leeftijd van 18 tot 88 jaar. Wat doen wij zoal? Wij rijden regelmatig leuke goed georganiseerde ritten met dat oude spul. Meestal op zaterdagen en soms een zomeravondritje, de deelname is geheel  vrijblijvend en altijd gratis, geen nood als er eens een motor uit valt, er rijdt altijd een bezemwagen met aanhanger mee. Ook houden maandelijks een gezellige praatavond, dit is op elke 1e maandag  van de maand in Nieuwerkerk aan den ijssel, daar wordt gebabbeld over van alles, zelfs over motoren! Uietraard zijn de partners ook welkom. Eens per jaar hebben we een knallende feestavond. De technische commissie kan ingeschakeld worden voor taxaties, advies en originaliteitskeuringen. Lid worden? Lidmaatschap kost slechts € 40,- per jaar. Kom gerust eens vrijblijvend naar de praatavond, vanaf 19.30 uur zijn we er. Aanmelden voor lidmaatschap kan altijd nog als het je wat lijkt. Opgeven kan bij de secretaris of voorzitter. Contributie betalen? Banknummer: NL63INGB0000618037 Het adres van ons onderkomen is in het gebouw van Duivenvereniging  “de stormvliegers “   Nijverheidscentrum 50 2761 JP Zevenhuizen  KLIK HIER Tot ziens!  
Altijd gezellig die praatavonden
Home Contact Evenementen Wie zijn wij? Lid worden Bestuur Historie Op Bezoek bij: Filmpjes Rittenkalender Foto`s Diversen Oude doos Motorlogo`s Home Contact Evenementen Wie zijn wij? Lid worden Bestuur Historie Op Bezoek bij: Filmpjes Rittenkalender Foto`s Diversen Oude doos Motorlogo`s Elke 1e maandagavond van  de maand houden we de  gezellige praatavond. Dit kondigen we aan door in heel nederland om 12.00 de sirenes te laten loeien!